Select Page

uzgoj ginsenga, prirodni ginseng, pravi ginseng, čisti ginseng, ginseng bez aditiva,Pokrajina Geumsan otkud stiže zlatni ekstrakt korejskog crvenoga ginsenga (korean red ginseng extract gold) ima idealnu klimu i uvjete za uzgoj ginsenga. Njegove šume, planine i doline čine ga najboljom južnokorejskom regijom za uzgajanje cijenjene biljke Panax Ginseng C.A.Meyer, koji se uzgaja u skladu s načelima dobre poljoprivredne prakse, a obrađuje i pakira u tvornici Geumsan Dukwon koja slijedi načela dobre proizvodne prakse.

Ekstrakt crvenoga ginsenga nosi oznaku zlatni kad se radi o najvišoj kvaliteti crvenoga korejskog ginsenga. U pakiranju od 100 grama koje je dostatno za uporabu i do tri mjeseca nalazi se 100 % prirodni ekstrakt ginsenga dobiven parenjem šest godina starog korijena ginsenga. Zlatan je i zato što sadrži najviše aktivnih, djelotvornih tvari, takozvanih ginsenozida, od najmanje 13 miligrama po gramu ekstrakta do čak 16,68 miligrama po gramu ekstrakta korejskog crvenoga ginsenga.

Europska komisija i Svjetska zdravstvena organizacija potvrđuju da uzimanje korejskog ginsenga obnavlja fizičku snagu i kognitivne sposobnosti. Znanstvene studije pokazuju da jača snagu i prirodnu obrambenu moć organizma. Općenito govoreći, korejski ginseng je, kako navodi njemačka Komisija E, znanstveni autoritet za ljekovita sredstva, tonik protiv slabosti i umora, koristan za oporavak organizma od bolesti i napora te općenito za jačanje fizičkih i mentalnih sposobnosti.

najbolji ginseng, ženšen, žen šen,U stručnoj literaturi ginseng se spominje kao stimulans, što on zapravo i je, a ima i adaptogena svojstva.

Uzimanjem korejskog ginsenga može se:

– djelovati na poboljšanje intelektualnih sposobnosti i koncentracije poticanjem cirkulacije;
– poboljšati imunitet, prirodna obrambena sposobnost organizma, što je posebno važno u trenucima stresa, iscrpljenosti, zimsko doba godine;
– potaknuti stvaranje energije, podržati organizam u stanju umora i stresa;
– kod žena nakon menopauze potaknuti libido, a kod muškaraca djelovati na poboljšanje seksualne moći, odnosno erekcije.

Uzima se 1g ekstrakta jednom ili dvaput dnevno rastopljen u hladnoj ili toploj vodi. Može se rastopiti i u ustima. Osobe koje su sklone preosjetljivo reagirati na lijekove i/ili namirnice, kao i osobe koje uzimaju lijekove, trudnice i majke koje doje neka se prije uzimanja dodataka prehrani savjetuju s liječnikom ili ljekarnikom.


100 % korijen biljke Panax Ginseng C. A. Meyer uzgajan šest godina u Južnoj Koreji na tradicionalan način, u skladu s načelima dobre poljoprivredne prakse. U pakiranju od sto grama priložena je i žličica od 1g za lakše doziranje.

Nutritivna deklaracija Dnevna doza: 2g
Energetska vrijednost 5 Kcal
Ugljikohidrati Manje od 1g
Bjelančevine 0
Masti 0
Natrij 0
Ginsenozidi Rg1 + Rb1 + Rg3: 13 mg/g Ginsenozidi Rg1 + Rb1 + Rg3 : 26 mg/2g

Ekstrakt crvenoga ginsenga najjači na europskom tržištu možete kupiti u ljekarnama, putem webshopa ili narudžbom na +385 (0)91 1404 081, +385 (0)75 696 999, te prodaja@pine.hr.

error: Content is protected !!