Korejski institut za istraživanje ginsenga (Korean Ginseng Research Institute) također je znanstveno dokazao četiri od šest glavnih učinaka crvenog ginsenga priznatih od Korean Ministry of Food and Drug Safety (MFDS), ministarstva koje jamči znanstvenu evaluaciju, nadzor i praćenje sigurnosti lijekova i hrane, a to su:

poboljšanje cirkulacije krvi, 

poboljšanje pamćenja, 

antioksidativni učinak

i podrška zdravlju za žene u menopauzi.

Cheong Kwan Jang uživa popularnost kao premium brand čiji ginseng je iznimne kvalitete jer sadrži visokokvalitetne sastojke, samo čisti, lokalno uzgojeni ginseng star šest godina. Kako bi mogli garantirati kvalitetu i sigurnost svojih proizvoda, Korean Ginseng Corporation (KGC) koji ima 120 godina iskustva u uzgoju ginsenga, vodi računa o tlu, o poljoprivrednim imanjima na kojima su usjevi, te načinu uzgoja.

U najvećoj svjetskoj tvornici za proizvodnju crvenog ginsenga kombiniraju se tradicionalne tehnike proizvodnje crvenog ginsenga i moderni proizvodni pogoni. Izvrsnost ove korejske tvornice zdravstveno funkcionalne hrane, koja poštuje načela dobre proizvođačke prakse, i službeno je dokazana kroz oznake HACCP, ISO 22000, halal i košer. Kvaliteta i sigurnost strogo se kontroliraju provođenjem više od 430 sigurnosnih testova po najmanje 7 puta, što je strože no što zahtijevaju vladini standardi. 

KGC se ponosi svojim ciljem da rade na stvaranju zdravijeg i sretnijeg sutra za sve ljude na svijetu.

Foto by clement proust on Unsplash

en_USEnglish