Ekstrakt crvenoga korejskoga ginsenga

133,00 

(PDV uračunat u cijenu)

Oblik: tekući ekstrakt
Marka: Cheong Kwan Jang
Dob korisnika: -za odrasle osobe
Karakteristike: ginsenozidi Rg1 + Rb1 + Rg3 5,5 mg/g
Preporučena upotreba proizvoda: vitalnost

94 na zalihi

SKU: KGC130 Kategorija: Oznaka:

Ekstrakt korejskog crvenog ginsenga brenda Cheong Kwan Jang, koji je broj 1 u svijetu po navodima Euromonitora Internationala, jedne od vodećih agencija za istraživanje tržišta, sadrži samo jedan sastojak - korejski crveni ginseng.

Čisti, stopostotni ekstrakt dobiva se isključivo tradicionalnom  ekstrakcijom vodom, kako bi se osigurao najveći mogući sadržaj aktivnih tvari, između ostalog ginsenozida Rg1, Rb1 i Rg3, te postigla maksimalna učinkovitost. 

Ovo je najkoncentriraniji i najčišći oblik korejskog crvenog ginsenga (Panax Ginseng) vrhunske kvalitete, što je rezultat 125 godina posvećenosti ovog brenda zdravoj prehrani, vitalnosti, ekologiji, a danas i skladnijem i sretnijem životu u moderno doba. 

Iskustvo i istraživanja pokazali su da je najbolje vrijeme za berbu korijena crvenog ginsenga nakon šest godina jer tada sadrži maksimalnu količinu ginsenozida. Nakon berbe slijedi prerada ginsenga procesom kuhanja na pari i sušenje kako bi se dodatno povećale dobrobiti biljke. 

Cheong Kwan Jang od 1899. godine usavršava proizvodnju ekstrakta crvenog ginsenga, koji se prodaje u više od 40 zemalja svijeta.

Prvi sam put ovaj kvalitetni ginseng pronašao kada sam posjetio Južnu Koreju. Turistički vodič, koji ga i sam uzima, rekao je da je najbolje kvalitete, 100 % ekstrakt. Malo je gorkog okusa, ali se navikneš“, navodi jedan korisnik. 

Moji korejski prijatelji kažu mi da je ovo najkvalitetniji crveni ginseng koji je dostupan“, komentar je uz kupnju u web trgovini.

***

Brend: ‎Cheong Kwan Jang

Zemlja porijekla: Južna Koreja

Pakiranje sadrži: 120 grama 100-postotnog tekućeg ekstrakta šest godina starog crvenog korejskog ginsenga u tekućem obliku.

Okus: karakterističan za ginseng. 

Preporučena doza: 1 gram ekstrakta, 1 do 3 puta dnevno. 

(Uz proizvod je priložena žličica pomoću koje se jednostavno može odrediti željena količina ginsenga. Proizvod se može po želji razrijediti u toploj vodi. Može se uzimati čist, dok ga neki korisnici vole zasladiti medom). 

Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku (0°C - 10°C).

Proizvedeno u skladu s načelima sustava HACCP. Proizvod je veganski. Ima kosher i halal certifikate.

Ako ste trudni, dojite ili uzimate lijekove, posavjetujte se s liječnikom prije upotrebe ovog proizvoda.
Izbjegavajte držati proizvod na izravnoj sunčevoj svjetlosti; proizvod čuvajte na hladnom i suhom mjestu.
Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za raznoliku prehranu.
Čuvati izvan dohvata djece.

#ginseng #panaxginseng #korijenginsenga #crveniginseng #ekstraktginsenga #korejskiginseng #veganski #vegan

en_USEnglish